0
Nakupovalna košarica je prazna

Nagovor avtorice


Spoštovani starši in otroci!

 

Stene v otroških sobah so bile do zdaj igralno in kreativno nefunkcionalne. Dodali smo jim novo dimenzijo ustvarjanja in učenja. Otroci z velikim veseljem ustvarjajo slike v svojih sobah na način, ki jim odpira nove možnosti za razvoj domišljije, učenje in razvoj fine motorike. Sena table so kot nekakšno okno, skozi katero otrok opazuje svet, ga po svoji želji ustvarja in spreminja. Rezultat njegovega ustvarjanja ostane na steni sobe, dokler ga otrok sam ne spremeni.


Koncept Sena kreativnosti ponuja nešteto možnosti za ustvarjanje. Mlajše otroke je potrebno usmerjati skozi igro, starejši zlahka najdejo svoj način ustvarjanja. V času intenzivnega razvoja tehnologije, katerega vplivi na razvoj otroških možganov še niso povsem znani, in ko se starši zmeraj znova borimo, da otroke usmerimo k bolj aktivnim oblikam igranja, je Sena koncept odličen način za kakovostno preživljanje skupnega časa med starši in otroci. Starši, nikar ne bodite presenečeni, če boste opazili, da vam je pri ustvarjanju enako zabavno, kot je vašim otrokom.
Od idejne zasnove do uresničitve so Sena izdelki narejeni v Sloveniji, in sicer iz materialov z EN71 certifikatom. Primerni so za otroke starejše od treh let.


Naredimo otroštvo ustvarjalno!

 

Aleksandra Seničić